

Hall D Tagging Spectrometer and Photon Beamline Review January 23-24, 2006

CEBAF Center L102/104

Monday, January 23

3:00

Closeout

Monady, January 25	
8:30 am	Executive session with lab management
9:00	Charge – Will Brooks [15 minutes]
9:15	Overview – Elton Smith [30+15 minutes]
10:00	Photon beam – <i>Richard Jones</i> [45+15 minutes]
11:00	Break [30 minutes]
11:30	Simulation and backgrounds – <i>Richard Jones</i> [30+15 minutes]
12:15 pm	Lunch [1:45 minutes]
2:00	Tagger magnet design – <i>Jim Kellie</i> [30+15 minutes]
2:45	Tagger spectrometer optics – <i>Jim Kellie</i> [20+10 minutes]
3:15	Fixed array and photon beam monitoring – Franz Klein [20+10 minutes]
3:45	Break [30 minutes]
4:15	Tagger microscope – Richard Jones [20+10 minutes]
5:15	Executive session – Committee prepares questions
6:00	Questions given to team
Tuesday, January 24	
8:30 am	Executive session with lab management
09:00	Response to questions, milestones – <i>Elton Smith</i> [60 minutes]
10:00	Report writing and presentations as needed – Committee
2:00 pm	Executive session with lab management